Julegaver kan byttes frem til 15. januar

BYTTE OG RETUR
Noen ganger angrer du på et kjøp og da kan en vare returneres. Du kan også bytte om farge, størrelse eller modell ikke passer. All ull du sender i retur må være ubrukt og med merkelapper på. Underbukser kan ikke byttes eller returneres av hygieniske årsaker.

DU ANGRER
Du har 30 dager åpent kjøp fra datoen du bestilte ullen. Det du ikke ønsker sender du i retur til oss. Du dekker selv kostnad for retur.

DU VIL BYTTE
Ønsker du å bytte farge, størrelse eller modell legger du inn en ny bestilling på det du ønsker i stedet. Du unngår at varen blir utsolgt og ullen kommer raskere hjem til deg. Det du ikke ønsker sender du i retur til oss. Du dekker selv kostnad for retur.

HVORDAN SENDE TILBAKE
Du sender tilbake på den måten som er enklest for deg. Vår erfaring er at vanlig brevpost hos Posten er et rimelig alternativ. Bruk retur skjema som er printet på baksiden av pakklisten som ligger ved pakken vi sendte deg og send det sammen med varen til:

ColorWool AS
Gamle Ringeriksvei 56
1357 Bekkestua

Du kan også printe ut returskjema her: ColorWool Bytte og Returskjema

TIDEN DET TAR
Vi behandler alle returer løpende. Vi sender deg alltid mail når vi har behandlet returen din.

REKLAMASJONER
Av og til pakker vi feil, eller det er feil på et plagg. Ta kontakt med oss på hello@colorwool.no  med en gang du oppdager feilen så ser vi sammen på en løsning.

Vi anbefaler at du ser over varene du får fra oss med en gang du får de så hull og feilsøm kan oppdages med en gang før du begynner å bruke plagget. Mange innsekter har også ull som delikatesse og lager små hull. Dette kan du prøve å unngå med å bruke lavendel poser sammen med ulltøyet i klesskapet. Hull som ikke oppdages med en gang før bruk kan vi dessverre ikke godta som grunn for reklamasjon.

Har du spørsmål hjelper vi deg gjerne, ta kontakt med oss på hello@colorwool.no Vi prøver alltid å svare så raskt vi bare kan.