Kjøp

Alle som gjennomfører et kjøp hos oss må være over 18 år. Vi kan sende pakker til privatpersoner i Norge, unntatt til Svalbard, Bjørnøya og Jan Mayen.

For å kunne gjennomføre et kjøp hos oss og for å kunne håndtere eventuelle reklamasjoner samler vi inn og oppbevarer informasjon om deg. Se vår personvernerklæring.

Betalingsløsningen vår driftes av Klarna AB og ved å fullføre et kjøp godkjenner du Klarnas brukervilkår og bekrefter at du har lest Klarnas personvernerklæring.

Du kan velge å betale med:

  • Bank- og kredittkort
  • Elektronisk faktura
  • Delbetaling (dele opp beløpet og betale over tid)

ColorWool reserverer seg for feilskrivinger og eventuelle prisendringer på www.colorwool.no.

Levering og frakt

Til å levere varene dine bruker vi Posten Norge AS. Fast frakt 49,- og fri frakt fra 1500,-. Ønsker du å returnere eller bytte varer betaler du frakten tilbake til oss.

Når får du varene dine?

Vi ønsker at du skal få ulltøyet ditt så raskt som mulig. Vi pakker varene dine senest 3 dager etter bestilling. Posten bruker normalt 3-6 dager for å levere pakken til deg. I julestria når Posten har mye å gjøre kan det ta litt ekstra tid. Noen pakker vil vi sende rett til postkassen din, mens andre må du hente på Posten. Dette kommer ann på størrelse og hvor mye du har handlet for.

Hva skjer hvis jeg ikke får hentet pakken på postkontoret?

Pakker som du må hente på Posten ligger der i opptil 2 uker før de returneres til oss. Rekker du ikke å hente pakken sender vi pakken tilbake til deg. Hvis du vet at du ikke har mulighet til å hente pakken i løpet av 14 dager så gi oss beskjed på mail med en gang du har bestilt så venter vi med å sende bestillingen din.